top of page

Geef je kapotte panty's een tweede leven


Het dragen van jurkjes en rokjes vind ik heel erg leuk. Nadeel alleen, ik draag dit vaak met panty’s alleen gaan ze bij mij heel erg snel kapot. Herkenbaar? Zodra een panty kapot is gaat die rechtstreeks bij mij in de prullenbak. Eigenlijk wel zonde want wist je dat een kapotte panty voor heel veel dingen handig is? Hieronder geef ik (hopelijk) handige tips zodat jij je panty een tweede leven kunt geven…

Voordat je eventueel deze tips gaat opvolgen, is het handig om eerst je kapotte panty even in de was te gooien.

Merk jij ook wel eens dat je kast na verloop van tijd een beetje muf gaat ruiken inclusief je kleding? Koop dan een bosje lavendel of een ander lekker ruikende kruid, knip een stuk van je panty af bij de voet en stop hier wat lavendel in. Vervolgens maak je een knoopje of doe je er een strikje omheen en hang je het zakje in de kast. Binnen no time ruikt je kast + inhoud fris en fruitig.

Wist je dat je met een panty je schoenen heel goed kunt oppoetsen? Even met een oude panty over je schoenen heen en ze glimmen weer als een bowlingbal. Datzelfde geldt voor bijvoorbeeld ramen, spiegels en keramische kookplaten. Het voordeel meteen is dat een panty geen pluisjes achterlaat en dat is natuurlijk extra handig.

Wil je dat je bruisbal echt lekker gaat schuimen in bad, stop de bruisbal dan in het voetje van de panty en hang deze aan de kraan terwijl het water er langs loopt. Je krijgt gegarandeerd een lekker bad vol schuim.

Is je kostbare gouden oorbel achter een kastje gevallen? Pak een stofzuiger, doe de panty over de stang en zuigen maar. Je gouden oorbel wordt opgezogen maar gelukkig wel tegengehouden door de panty en zonder al te veel moeite heb je je sieraad weer terug gevonden.

Tijdens het opmaken wil ik altijd mijn haar uit mijn gezicht hebben en een haarband is hier natuurlijk heel handig voor. Heb je geen haarband maar wel een oude panty? Knip een stuk van de bovenkant van de panty en gebruik dit als haarband, handig!

Een huidkleurige panty kan ideaal gebruikt worden als filter over de lens van een camera. De panty geeft namelijk een heel grappig, bijna vintage effect aan je foto’s.

Na een aantal keren borstelen zit mijn haarborstel vaak onder de haren, heel irritant. Gelukkig heb ik een oplossing. Knip de voet van een oude panty, ongeveer 20 cm, en trek dit over je borstel heen. Doordat de panty transparant is prikken de pinnetjes van de borstel er gemakkelijk doorheen. De volgende keer wanneer je borstel weer vol zit met haren hoef je alleen maar de panty te verwijderen, te legen en schoon te maken met een sopje en je borstel is daarna weer helemaal fris.

Zo zie je maar dat je een kapotte panty niet meteen hoeft weg te gooien.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page