top of page

5 kledingtips die je slanker maken

Het mooie weer komt er eindelijk aan, maar voor een bikiniproof lichaam zijn we nog niet klaar. Een beetje slanker lijken zonder je zakje chips of reep chocolade te moeten laten? Het kan! Want met deze kledingtips zie er opslag slanker uit. Dus laat maar komen, die zonnestralen!

1. STRONG SHOULDERS Het lijkt een vervlogen trend, maar jasjes met schoudervullingen zijn weer helemaal terug van weggeweest én bovendien doen ze wonderen voor je figuur. Door het accent op je schouders te leggen creër je namelijk een zandloperfiguur. Weg brede taille! 2. HIGH HEELS Ook hoge hakken maken slanker. Een goede reden dus om je mooiste paar nog eens uit te kast te halen. Of om gewoon nieuwe schoenen te kopen. Ga voor een laag uitgesneden model met een dunne hak, want net die schoenen doen je benen langer lijken. Ultravrouwelijk en je ziet er meteen slanker uit! 3. EÉN KLEUR Een volledige outfit in dezelfde kleur? Het klint misschien saai, maar zo’n outfit oogt heel classy en stijlvol. Bovendien creëer je één geheel en dat maakt je slanker! Door dezelfde kleur te dragen vermijd je kleurovergangen en dus horizontale lijnen op bredere delen van je lichaam zoals je taille. Rood op rood of blauw op blauw, fel en opvallend of liever subtiel? Het mag allemaal! 4. VERTICALE STREPEN Hou je van strepen? Ga dan voor verticale lijnen. Die werken in de lengte en maken je benen en lichaam langer. Niet helemaal verticaal, maar zelfs een simpele V-hals heeft effect op hoe slank je eruit ziet. Dus denk in de lengte. Not done zijn horizontale strepen. Ze leggen accenten op de breedte van je lichaam en zullen je alleen maar korter doen lijken. 5. DONKER, DONKERDER, DONKERST Een van de oudste trucjes om slanker te lijken is donkere kleding dragen. Klassiek én stijlvol. Maar wees gerust. Je hoeft je niet altijd in het zwart te hullen. Donker blauw, groen of grijs hebben hetzelfde effect als een all black outfit. Of gewoon je probleemzone bedekken met donker item helpt ook. Want, die slanke benen van je hoef je echt niet te verstoppen!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page