top of page

Twist&Mix Concept Store: een kosmopolitische visie op leven met lef


Goed nieuws voor mannen en vrouwen met goede smaak: een nieuwe concept store Twist&Mix Concept Store opent in Driespoort Shopping Deinze en wordt dé mode en lifestyle hotspot van de Leiestreek! Met Twist&Mix Concept Store is Driespoort Shopping Deinze compleet. Een volledige aanbod voor Deinze en ruime regio.

Twist &Mix Concept Store is zoveel meer dan een belevingswinkel: een instant crush is een absolute must!

Een ruime collectie van al wat hip en trendy is en dit alles met een persoonlijke benadering van shoppen. Een ontmoetingsplaats waar je mooie dingen vindt. Een hippe plek in Driespoort Shopping in Deinze waar mode en nieuwe trends elkaar opnieuw vinden. Een winkel die een beleving wordt, waar je geschenken koopt, een modezaak van veel elementen, die uiteindelijk toch één verhaal vormen. Een plek waar je kan shoppen voor jezelf of waar je het ideale geschenk vindt, waar je vooral de tijd mag nemen om op ontdekkingstocht te gaan. Kom flaneren tussen sfeerboeken en lifestyle, tussen kleding en exclusieve accessoires, boek online een afspraak in de nagelstudio van Twist&Mix, geniet ondertussen van trendy drankjes, ontdek leuke gadgets en must-haves, en vergeet vooral niet te genieten van het grote mix aan feel good stuff.

Doordrongen van een kosmopolitische visie en een neus voor goede smaak, maakt van Twist&Mix Concept Store een open huis van stijlvolle, discrete merken en een gevarieerd aanbod van kledij en lifestyle producten die passen binnen elk budget. Wie zei ook alweer ‘Leven is het meervoud van lef’?!

Geen porseleinen winkel

En beleving moet ‘beleefd’ worden. Twist&Mix Concept Store is geen statische winkel, maar betrekt haar klanten bij haar producten. Zo zullen er regelmatig wijn -en gin tastings georganiseerd worden. ‘Kwestie van leuke producten op zaterdag en zondag bereikbaar te maken voor iedereen’, zegt sommelier Steven. En neem gerust de tijd om al dat moois te ontdekken, samen met je vriendinnen of partner! We beiden graag een glaasje aan. Twix&Mix wakes up good feelings. Een goed gevoel creëren en mensen mooi maken. Dat zal ook kunnen bij Originailz, de nagelstudio die werd geïntegreerd in de concept store. Volledig gericht op de tijdsbesteding van de moderne vrouw zullen kleinere diensten zoals epileren van wenkbrauwen of bovenlip kunnen zonder afspraak. Voor manicure, lakken en gellak maak je beter een afspraak op woensdag, vrijdag of zaterdag.

NIEUW op de Belgische markt: GOESTO

Maar ook eigen aan Twist&Mix is GOESTO, een eigenzinnig ontworpen Belgische dameskleding lijn. GOESTO realiseert tijdloze kledingstukken van hoge kwaliteit met oog voor detail en met ‘100% Made in Italy’ garantie. Op basis van de ontwerpen van Annick & Inge werden in een Noord-Italiaans modehuis alle stukken met de hand gemaakt.

Het merk heeft een eigen identiteit: verfijnd met een nonchalante toets. Tijdens het creatieproces speelden emoties een grote rol en dit is weerspiegeld in de collectie. De vrouwelijkheid wordt benadrukt in de collectie, maar het behoudt steeds het speelse karakter om een “overdressed” look te vermijden. De stylisten in Italië stonden er op om pure materialen te gebruiken zoals: wol, katoen, zijde en cachemire. Typisch voor de GOESTO jurkjes en topjes is de gesofisticeerde eenvoud met klassieke styling zoals V-hals, ¾ mouwen en knielengte. Dit alles maakt GOESTO ook tot een jurk om altijd te dragen: easy to wear, ultra chic, nooit uit de mode en vergeet strijken! Geheel volgens de ideologie van Annick & Inge: ‘leven met lef en met een smile’, heeft elk GOESTO kledingstuk iets bijzonders. In de zoom zit namelijk een spiekbriefje. Een twist, waar een hoekje af moet!

GOESTO maakte 200 basisstukken die in alle maten (34-52) zullen aangeboden worden. Ook curvy dames zullen dus vanaf nu een stijlvol en betaalbaar aanbod vinden. Het is een bewuste keuze van Annick & Inge om alle kledingstukken ook in plus-size versie beschikbaar te hebben. Omdat ook vollere dames verdienen om modieus en stijlvol door de dag te komen. Naast de kledingstukken stelt GOESTO drie eigen modellen handtassen van kalfsleder voor. Ook hier weer gaan design en vakmanschap, visie en perfectie perfect samen. Een gestikte binnenzak met of zonder prints, omringd door kalfsvacht, ritsjes en drukknoopjes bezorgen de GOESTO tassen zeer veel uitstraling en vormen zij de aanvulling bij elk GOESTO kledingstuk. Laat u bekoren door deze intense, maar ingetogen collectie, die overloopt van liefde voor het leven.

#kledingstijl #outfit #dameskleding #goodfeelings #vriendinnen #lef #leven #geosting

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page