top of page

Originailz

Deze zomer kan alles op je (teen)nagels: van opvallend wit over zomers oranje tot glanzend chocoladebruin. Wij kozen voor elke dag van de week een fijn kleurtje uit. Lakken maar!

Eén it-tint is er niet deze zomer. Alles kan en mag. Wit staat hip en is oh zo mooi bij een gebruinde huid. Chique chocolade- of roestbruin past overal bij en vervangt je traditionele bordeaux kleurtje. En voor wie het wat vrolijker en frisser mag, zijn er oranje, felroze, aquablauw en geel.

Sommige tinten nagellak lijken op je handen misschien een tikje té opvallend of zijn niet gepast voor een doordeweekse werkdag. Probeer ze eens uit op je teennagels: je (gebruinde) voeten komen veel makkelijker weg met felle tinten dan je vingernagels. Geef die twee laagjes nude lak – altijd goed – en laat je voeten de show stelen. Komen die nieuwe peeptoes of open sandaaltjes nog beter tot hun recht.

#nails #zomer #nagels #gelish #kleuren

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page