top of page

Hier komt de herfst! Zo maak je je huis extra gezellig

We kunnen er niet meer onderuit, de zomer en de zwoele nazomer van september heeft ons land echt verlaten. Alles wordt weer fris en regenachtig. Niks beter nu dan een warm en gezellig huis om in te vertoeven. De herfst is namelijk het seizoen om alles nog een extra snuifje gezelligheid te geven. Plaids, kussens, kaarsen, alles kan en alles mag! Vandaag wat tips over hoe je dat allemaal kunt aanpakken.

Kussens en plaids

Heel belangrijk in de herfst is om overal genoeg kussens en plaids rond te strooien. Best van al gebruik je hiervoor zachte en dikke materialen. Faux fur of gebreide stoffen zijn toppers hiervoor. Stop trouwens niet bij de zetel, een stoel in de gang, je bed, … Leg overal iets neer zo wordt je huis in no time ultra cosy!

Warm licht

In de herfst mogen kaarsjes uiteraard niet ontbreken. Theelichtjes zijn en blijven mijn favoriet. Naast heel gezellig licht geven ze ook warmte, een dubbel voordeel dus! Ook kleine lamionnetjes en gloeilampslingers zijn in de herfst helemaal toegelaten!

Lekkere geurtjes

Wat velen onderschatten is de kracht van een geur. Die kan echt dat tikkeltje meer geven aan de woonruimte. De geurkaarsen van Millifiori zijn voor mij echte toppers. Allebei hebben ze ook kerst en wintergeuren in hun gamma. Niet zo geurskaarsminded? Zet dan eens gewoon een pannetje op het vuur, doe er een kaneelstokje, een takje van de kerstboom en wat kruidnagel in en laat dat verdampen. Instant gezelligheid!

Naast deze drie essentiële zaken kunnen andere kleine dingen ook helpen om de gezelligheidsfactor te verhogen : - Kies voor lekker en zoet. Een warme chocolademelk, zelfgemaakte taart of een glas glüwein helpen altijd in de goeie richting! - Kleed jezelf cosy. Ga voor een onsie of een knuffelzachte pyjama. Leuke pantoffels maken het geheel af! - muziek is voor mij altijd een winner! - Vermijd groot licht, kies eerder voor kaarsen en gezellige sfeerverlichting.

Alvast heel veel cocoon-plezier!

#herfst #genieten #twistmix #goesting #driespoortshopping #goodfeelings #gezellig #plaid #kussens #kaarsen #millifiori #metime #licht #cosy #muziek

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page