top of page

Annemie Turtelboom in de ban van nieuw Belgisch modelabel GOESTO


Annemie Turtelboom houdt van mooie dingen en steunt met veel plezier de Belgische mode, een van onze belangrijkste Belgische uithangborden in het buitenland. Annemie Turtelboom moedigt daarom ondernemerschap en Belgische modemerken aan, ook de nieuwe collectie GOESTO is aan haar aandacht niet ontsnapt. Zwart is haar kleur. Tijdloos, stijlvol, maar vooral ook heel praktisch.

GOESTO is een elegante, tijdloze en minimalistische kledinglijn; met een sterke boodschap naar alle GOESTO-vrouwen: a smile is the prettiest thing you can wear.

Hoog bezoek op woensdag 26 oktober 2016 in Driespoort Shopping in Deinze als Annemie Turtelboom, met een brede glimlach, neerstrijkt om de Belgische collectie GOESTO te bekijken en de bezielers in een open en constructief gesprek aanmoedigt om het DNA van GOESTO duidelijk in de kijker te zetten en het business plan bekijkt en verfijnt met haar adviezen. Meer dan 2 uur neemt ze de tijd om in een geanimeerd gesprek haar rijke ervaringen met andere bezielers van Belgische Mode uit de doeken te doen.

Dat is niet zo verwonderlijk. Annemie Turtelboom is voorzitter van "Vrienden van het Modemuseum" in Antwerpen. Als ambassadrice van 'Ik koop Belgisch' van Flanders Fashion Institute, wil zij Belgische modemerken meer onder de aandacht brengen, niet enkel de grote Belgische designers, ook de vele kleine nieuwe Belgische merken. Zij veroveren meer en meer terrein en daar is het haar nu net om te doen. Zij wenst immers het vernieuwend creatief ondernemerschap in de sector toe te juichen en mensen aanmoedigen om méér Belgisch te kopen en dat met trots uit te dragen. Net als zijzelf.

Voortaan zien we Annemie Turtelboom met GOESTO-outfit! Annemie Turtelboom kiest consequent voor Belgische mode in haar kleerkast. Zwart is haar kleur, mode een van haar dada's.

Annick Goedhuys en Inge Stoop lanceerde in augustus 2016 een nieuw Belgisch modemerk GOESTO, een lijn die wordt aangeboden van maat 42 tot maat 56. GOESTO-collectie kan je aankopen bij Twist & Mix, in Driespoort Shopping Deinze en in Beveren, Het Grootste Winkeldorp van Vlaanderen, en sinds kort ook bij Di Loco in Lichtaart. Ook andere winkels zullen in het voorjaar de collectie GOESTO aanbieden.

#AnnemieTurtelboom #Momu #ModeMuseum #GOESTO #OpenVLD #Tijdloos #ondernemerschap #Ikkoopbelgisch #belgisch #creatiefondernemerschap #Zwart #driespoortshopping #Beveren #glimlach #export #elegant #minimalistisch #kledinglijn #kledingstijl #dameskleding #Deinze #Lichtaart #DiLoco #Vriendenvanhetmodemuseum #FFI #FlandersFashionInstitute #DNA #Belgischemodemerken #uithangbord #buitenland #mode #stijlvol #tijdloos #praktisch #gesprek #adviesgesprek #Ambassadrice #aanmoedigen

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page