top of page

Een 'dank-je-wel' van een hele lieve klant (en iedereen mag het horen)

Annick,

Misschien weet jij niet meer wie ik ben, maar ik weet nog heel goed wie jij was. Dank je wel dat je vriendelijk tegen me was terwijl niemand je daartoe verplichtte, het heeft mijn leven veranderd. Ik was zo onzeker over mijn lichaam, maar de luchtige conversatie die we in je winkel hadden heeft een enorme impact op dit zelfbeeld gehad.

Dank je wel.

Omdat je me de moed gaf die jurk aan te passen, of dat ene topje waarvan ik dacht dat mijn lichaam het niet waard was. Dank je wel voor de hulp terwijl ik leerde dat de eeuwige ‘maatje meer regels’ in tijdschriften en make-over shows op tv zoals Jani en Gordon niet hoefden te worden opgevolgd.

Dank je wel dat je me zei dat dat ene kledingstuk me geweldig stond, en dat je eerlijk was wanneer dat andere me absoluut niet stond. Dank je wel dat je het niet over mijn ‘probleemzones’ of erger nog ‘zwakke punten verhullen’ hebt gehad.

Dank je wel voor de opheldering dat strepen de vijand niet zijn, want ik houd van strepen en draag ze maar al te graag. Dank je wel dat je mijn rits dichtmaakte en die rare bandjes uit elkaar haalde. Dank je wel dat je met me meevoelde en met me mee lachte.

Je zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak en geaccepteerd voelde, in een maatschappij die anders op mijn ergste nachtmerrie had geleken. Je speelde een belangrijke rol tijdens het leren hoe ik mezelf en mijn lichaam kon accepteren zoals het is. Ik kan je daarom niet genoeg danken.

#dank #goesto #feelgood #fashion #timeless #kleedkamer #OMG

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page